Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Щодо здійснення перейменувань назв вулиць населених пунктів Абазівської сільської ради

Сьогодні 12.02.2016 року о  15-00  год. в приміщенні сільського будинку культури відбулися громадські слухання щодо здійснення перейменування назв вулиць населених пунктів Абазівської сільської ради, на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» 
Дякуємо жителям Абазівської сільської ради за активну громадську позицію. Якщо характеризувати громадські слухання вцілому, то  зібралася разновікова активна громадськість, що дійсно переймається проблемами розвитку територіальної громади. Запропоновані ініціативною групою варіанти для перейменування, активно обговорювалися. Очікувано, було задекларовано багато думок, щодо перейменування, запропоновано  різні варіанти назв вулиць, та назви вулиць, що отримали  схвалення на  відповідних округах.  Вцілому був присутній конструктив та бажання плідної співпраці. За результатами громадських слугхань, що проводились у відповідності про ПОЛОЖЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ В ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ АБАЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ було прийнято наступне, а саме 
перейменувати: 

  • вул. Жовтнева та пров. Жовтневий - відповідно на вул. Шкільна та пров. Шкільний
  • вул. Котовського - відповідно на вул. Довженко
  • вул.Зигіна- відповідно вул. Сонячна
  • вуд. Пархоменка- відповідно вул. Вишнева
  • вул. Ватутінa - відповідно вул. Центральна
  • пров. Ватутіна - відповідно на пров. Ветеринарний 



Рішення громадських слухань донести до депутатського корпусу на наступній  сесії Абазівської сільської ради, та запропонувати врахувати думку громадян територіальної громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар