Шукати в цьому блозі

неділю, 29 травня 2016 р.

Свято "Ми всі родом з дитинства"

Так сьогодні ми стали всі учасниками чудового дійства. Започаткований КЗ "Абазівським сільським будинком культури " захід - " Ми всі родом з дитинства" мав в цьому році чудовий додаток, а саме відкриття дитячого майданчика. Така подія, незважаючи на складні поганні умови (періодичний дощ) змогла зібрати велику кількість відвідувачів. Настрій був  просто чудовий. Позитивні емоції, відчуття свята у жителів територіальної громади змогли навіть напевний час "розігнати хмари дощу".

 Сільський голова Міхно П.І розповів, який шлях було подалано від початку і до фіналу досягнення маленької дитячої мрії,  подякував генерального підрядника за оперативність і якість  виконання робіт, та звернувся до громади з проханням берегти і примножувати надбання громади.






В свою чергу маленькі жителі нашого села символічно "відкрили"  дитячий майданчик шляхом перерізування святкової стрічки. 
Після вступного слова до громади протеірей УПЦ о. Констянтин освятив дитячий майданчик.


 А далі свято продовжувалось чудовим  концертом від вихованців  студії "До-Ре-Мі" (керівник В.Скляр) та колективу сучасного танцю "Soul Dance" ( керівник Н. Ломакіна). Наявність  повітряної гірки, батуту, солодкої  вати, аніматорів, в образах героїв мультиплікаційних фільмів, лише розширили позитивні емоції відвідувачів. І лише дощ, що через певний проміжок часу "навідував" відвідувачів - не бажав свята. Але свято вдалося!!!!! Та, навіть, дощ -  не зміг перемогти справжні дитячі емоції!!

Яскраві ведучі 

                                            Та  справжний козак, що завітав на свято

Немає коментарів:

Дописати коментар