Шукати в цьому блозі

четвер, 19 травня 2016 р.

20.05.2016
Вітаємо сільського голову з Днем народження!
                  
                                                                                Шановний Павло Іванович!
Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди Вашого особистого свята – Дня народження!
Вам дісталася честь бути сільським головою, лідером територіальної громади, організатором втілення її волі в життя. Це -  нелегка, відповідальна, вкрай важлива місія, яка направлена на розбудову громади і Української держави, утвердження ідеалів демократії та справедливості.
Вам пощастило належати до професії, від якої залежить розвиток територіальної громади, добробут громадян, покращання умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому.
Нехай же гідним внеском у розбудову громади і держави завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам України. А найвищою нагородою на ниві зміцнення державності нехай завжди буде для Вас людська вдячність і  повага!
Бажаємо Вам міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди, сімейних гараздів, родинного благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань на користь і благо нашої країни і громади, на благо людей! 
Громада

Немає коментарів:

Дописати коментар