Шукати в цьому блозі

середу, 25 травня 2016 р.

24 травня 2016 року учні та колектив Абазівської ЗОШ І – ІІІ ст. долучилися до збору гуманітарної допомоги дітям – сиротам, інвалідам, переселенцям, малозабезпеченим із Луганської області ( іграшки, канцтовари, засоби особистої гігієни ). 

Всі учні внесли  часточку своєї допомоги. 




                                Шановні мешканці Полтавського району!
 Повідомляємо Вам, що з 20 травня 2016 року почала працювати ініціативна група зі створення Громадської ради при Полтавській районній раді. Громадська рада є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою забезпечення участі громадян у формуванні та реалізації державної політики Полтавського району.
              Запрошуємо представників громадських організацій долучитися до створення та роботи Громадської ради. Для цього Вам необхідно подати ініціативній групі наступний перелік документів:
  • рішення інституту громадського суспільства ( протокол зборів керівного органу організації, якщо інше не передбачено її установчими документами) про делегування представника для участі в установчих зборах та роботі Громадської ради, посвідчене печаткою (у разі наявності);
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (свідоцтво про державну реєстрацію або повідомлення про легалізацію);
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх 12 місяців.


              Документи необхідно подати в паперовому вигляді у строк до 20 червня 2016 року за адресою: м.Полтава, вул.Шевченка,5, каб. 3.

Для детальної інформації звертайтеся до представників ініціативної групи за телефонами: 095-180-87-36,  095-330-81-11.

                                                      
  Ініціативна група зі створення
                                                                    Громадської ради при Полтавській
                                                                    районній раді

Немає коментарів:

Дописати коментар