Шукати в цьому блозі

суботу, 2 квітня 2016 р.

У рамках двомісячника з благоустрою та озеленення «За чисте довкілля»  в населених пунктах Абазівської сільської ради  
16 квітня о 8-00 стартує загальносільський суботник. Сільська рада запрошує усіх небайдужих приєднатись до генерального прибирання населених пунктів. А саме: прибережної смуги Полузір'я (панський ставок), вулиць населених пунктів Абазівської сільської ради, лісопаркової зони. Також звертається до приватних підприємств, установ і організацій взяти участь у загальносільському суботнику і здійснити санітарну очистку та благоустрій на прилеглих територіях. 


Долучаться до спільної справи також і керівництво Абазівської сільської ради, сільвиконком, депутати. Органом місцевого самоврядування вже створено координаційний центр та розроблено окремий План заходів.  Так, за кожною юридичною особою та  ФОП(приватним підприємцем)  буде закріплена окрема  територія.

 Усе сміття, зібране під час суботника у місцях загального користування, буде вивезено залученим транспортом.
Українці, до Великодніх свят, традиційно в усіх домівках та на подвір"ях наводять лад. Прибирання окремих територій  потребує  допомоги жителів громади, зокрема, лісової та прибережної смуги  річки Полузір'я, а також безгосподарчих ділянок. Під час спільних суботників односельчани  будуть прибирати та  створювати охайні та комфортні умови навколо.   Ми сподіваємось на Вашу активну участь та підтримку. Будемо вдячні всіх громадян, які вийдуть  разом зі своїми близькими, сусідами та колегами 16 квітня на загальносільський суботник.


Інформацію з детальним графіком місць, де відбуватиметься збір бажаючих  взяти участь у суботнику, буде оприлюднено згодом.


Запрошуємо активних жителів долучитись та зробити рідні села чистішим!
Поважна громада! Зробимо все, аби  краєвиди нашої громади тішили око і веселили душу, щоб наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар