Шукати в цьому блозі

понеділок, 18 квітня 2016 р.

      У рамках двомісячника з благоустрою та озеленення «За чисте довкілля»  в населених пунктах Абазівської сільської ради 16 квітня о 8-00 стартував  загальносільський суботник. Головний меседж  заходу -  Не соромно прибрати -  ганебно жити серед сміття!!! Бажаєш змін - розпочни із себе та нашої територіальної громади!!!
      Приємно, що до проведення  дня благоустрою долучилась не чисельна,  але активна частина жителів населених пунктів. У попередньо визначених місцях координатори організували локальні заходи, що в загальному переросли у великий і  організований захід з прибирання. Так, дійсно, ми всі разом зробили велику справу. Головне, що все це відбувалося у чудовій атмосфері та разом  з односельцями, які прагнуть змін. Ми, спільно, власне і  переконалися, що добрі справи робити потрібно незважаючи на те, що навіть не всі зможуть  гідно оцінити виконану  роботу. Так ті. ,хто не прийшов, хто проходив повз "ховаючи очі". Прикро, але це така наша дійсність, таке ставлення до громади і власного дому. Але сьогодні ми хочемо відзначити кожного із жителів нашої громади, які знайшли час та бажання зробити таку потрібну справу.  Всіх, хто знайшов "внутрішню мотивацію" для такої справи.
   Наявність автомобільної та тракторної техніки, що були любязно надані ТОВ""Дукла"  та  фермерськими господарствами (керівники Гонтовий В., Баклицький С.,)  підвищила нашу з Вами продуктивність та дозволила виконати значний обсяг робіт (вивезення сміття, санітарна обрізка дерев тощо.). Координацію роботи автотранспортної техніки запезпечували сільський голова Міхно П., та депутат районної ради Рябокінь Г.,  Дійсно  всі прийшли з інструментом і знаряддям для роботи. Хто взяв з собою граблі, мітлу, а дехто вправно справлявся з бензопилою. Гуртом зробили, звичайно, багато корисних і таких необхідних  справ для громади, тобто для самих себе. 
      Перерахувати всіх, хто приймав участь  ми не будемо, але знайте, що ви дійсно змогли виконати сміливий вчинок та показали, що громада живе, що громада бажає змін. Щиро дякуємо Вам за це !!! Ви опора нашої територіальної громади!!!

А тепер короткий фотозвіт. 
  


















Немає коментарів:

Дописати коментар