Шукати в цьому блозі

неділю, 6 березня 2016 р.

Святковий концерт

В суботу у переддень Міжнародного жіночого дня в Абазівському сільському будинку культури відбувся  святковий концерт Естрадної студії "ДО-РЕ-МІ"
Очікувано на свято прийшло багато жителів, як  Абазівки так і сусідніх сіл. Відчувався гарний та позитивний настрій у залі. 
Сільський голова- Міхно П.І мав вступне слово. Павло Іванович привітав усіх чарівних представниць жіночої статі з Міжнародним жіночим днем, побажав здоров'я, наснаги і терпіння та подякував берегинь сімейного вогнища за підтримку. 
Концерт розпочався піснею від виконавців Ярослава Сердюка і Валентина Скляра - "8 Марта".


А далі у притаманній для себе манері виступали:
Олена Аносова, Юлія Козенко, Богдан Сергієць, Вероніка Пашко, Коля Нос, Марина Чуприна, Валерій Педенко. Звучали чарівні пісні. 






За кулісами сцени учасники підбадьорювали один одного, трішки хвилювалися та звичайно раділи заповненому залу гостей свята.

Запрошений колектив сучасної хореографії SOUL DANCE   (керівник Ломакіна Наталія Олександрівна) представив два діаметрально протилежні номери. В одному номері це були "вуличні дансери" в іншому "індійські танцівниці". 
 









Присутні в залі  палко підтримували всіх учасників і нагороджували їх оплесками. 



Слід відзначити гарну підготовку і професіоналізм всіх учасників концерту, чудову атмосферу та яскраві емоції, що вирували в залі.
Дякуємо учасникам і всім,  хто долучився до проведення цього чудового свята.


Немає коментарів:

Дописати коментар