Шукати в цьому блозі

четвер, 10 березня 2016 р.

Сільський будинок культури буде з опаленням

Сьогодні в  Абазівському  сільському будинку культури розпочато монтаж стельових інфрачервоних обігрівачів.


Чому саме таке опалення?- запитаєте Ви. 
Встановленню (монтажу) такого виду опалення передувала виважена робота депутатського корпусу VI i VII скликань і сільських голів  Половенко О.О та Міхно П.І. Для цього було виконано низку економічних обгрунтувань, здійснено виїзди на об'єкти де працюють такі обігрівачі, проведено зустрічі з монтажними організаціями. В результаті цього ми наочно переконалися, що стельові інфрачервоні обігрівачі Білюкс безпечні у користуванні, тому  вибір і зупинили  саме на них. 
Якщо коротко про Білюкс, то слід знати  про роботу приладів наступне:
  • Теплі промені поширюються у просторі приміщення, не зашкоджуючи повітрю.
  •  Корисне тепло інфрачервоних обігрівачів можна порівняти з сонячними променями. 
  • Акумуляторами тепла стають будь - які поверхні – килими, підлоги, стіни, котрі віддають тепло у простір. 
  • Тепло інфрачервоних систем Білюкс залишається нечутним й невидимим для користувачів. 
  • Системи Білюкс нагрівають предмети в кімнаті: в результаті, людина відчуває комфорт, хоча температура на декілька градусів менша, аніж здається.
  •  За запевненнями фахівців, завдяки мінімальному перепаду температури від стелі до підлоги ( усього 0,3 м/с), опалення з допомогою інфрачервоних обігрівачів набагато вигідніше, аніж конвективне тепло. 

Доречі, у Європі подібне ноу-хау з’явилося ще у минулому столітті – в 1967 році. На сьогодення кращого рішення для екологічного й економного опалення годі й шукати. 

Обладнання вже зараз монтується  на стелю: отже, проводити зміни в  приміщенні загалом не потрібно.  Встанювлюються обігріваючі прилади у всіх приміщеннях сільського будинку культури. Орієнтовно роботи з підключення буде виконано за 2 -5 днів.




Маємо надію, що у залі   нашого Абазівського СБК (сільського будинку культури) тепер завжди буде тепло. Перший етап  з перетворення будинку культури у Центр дозвілля  розпочато....


Немає коментарів:

Дописати коментар