Шукати в цьому блозі

неділю, 18 грудня 2016 р.


                             Шановні жителі нашої територіальної громади!
Повідомляємо Вам про початок роботи  Блогу Абазівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

      Сьогодні  суспільство спонукає школярів працювати  у більшому потоці інформації і саме школа, і безпосередньо учитель  та батьки  є координаторами цього інформаційного потоку. Так, зараз цілком зрозуміло, що  блоги школи і вчителів це новітні методи донесення інформації від педколективу до учнів, і їх батьків, що стають можливі завдяки розвитку досяжних технологій. Майбутнє наших дітей – це життя і праця у новому цифровому суспільстві, у якому володіння ІКТ (інформаційно комунікаційними технологіями) навичками є запорукою успіху.
     В нашому інформаційному середовищі  блог школи є безпосереднім обличчям навчального закладу. При нагоді,  до роботи шкільного блогу долучаться і  учні  та створять електронну газету, напишуть кращу статтю, і поділяться найкращим фото. Маємо переконання, що діти  нашої громади мають значний розумовий  та творчий потенціал і найголовніше спільне завдання - створення оптимального середовища для   його реалізації.  

Вітаємо педагогічний колектив і учнів школи з такою чудовою подією!!! Бажаємо Вам, завжди мати актуальну інформацію на створеному ресурсі школи.  

Немає коментарів:

Дописати коментар