Шукати в цьому блозі

четвер, 9 червня 2016 р.

Випускний бал в Абазівській ЗОШ І-ІІІст..

Сьогодні у учнів 9 класу Абазівської  ЗОШ І-ІІІст.. відбувся випускний бал 


Всі бажаючі змогли долучитися до цієї події. Зібралися батьки, близькі родичі, педагогічний колектив, депутати Абазівської сільської ради. На свято звичайно були запрошені і гості. Так до школи завітали представники місцевого самоврядування - сільський голова Павло Міхно та депутат Полтавської районної ради Григорій Рябокінь. 

Звучить гімн України. Свято відкрито. Ця подія супроводжується  гарною традицією - передачею випускниками Державного прарору України адміністрації школи.   
Сьогодні на адресу  учнів  прозвучало багато приємних  слів і побажань. Кожен з виступаючих, а це і сільський голова і депутат районної ради вважали за необхідне донести такі зважені і корисні поради для майбутніх звершень.


 Представник  батьків А. Бондарева  зазначила унікальність кожного із  учнів,  їх спрямування до всебічного розвитку.  До присутніх звернулась і  директор Абазівської ЗОШ І-ІІІст.. Т. А. Цимбалюк з проханням зачитати наказ про закінчення 9 класу і випуск із школи. Завуч школи Т.М. Спиця ознайомила із  змістом наказу, та спільно із запрошеними гостями привітала кожного із випускників. Відзначимо, серед учнів   Владу Грінько, що отримала свідоцтво з відзнакою. Влада є  переможницею обласних конкурсів та призером Малої Академії Наук.    Атмосфера свята поглинула  всіх присутніх чудовими віршами у виконанні учнів 9 класу та музичним супроводження (забезпечено КЗ "Абазівський сільський будинок культури"- В. Скляр.).
 Для випускників та гостей прозвучали музичні композиції у чудовому виконанні Насті Таран та Віки Пашко. 




А фіналом свята став танок від випускників 9 класу Абазівської ЗОШ І-ІІІст..
Свято закінчилось, а випускникам ми бажаємо -  вірних рішень та віри у власні сили.

Немає коментарів:

Дописати коментар